Jeg er hamrende stolt og vildt glad over at kunne offentliggøre i dag, at jeg har indgået sponsor- og samarbejdsaftale med Kaiser Sport.

Fremover stiller jeg op og løber for Team Kaiser Sport, som består af en flok af de bedste elite- og supermotionister i DK. Bla. eliteløberne Abdi Hakim Ulad og Sara Sig Møller. Jeg må nok drikke et par ekstra glas rødbedeshots, for at blande mig med eliten, men jeg er vildt taknemmelig over, at få æren af at være i team med dem, og alle de andre. Og jeg vil gøre mit absolut bedste, for at opretholde min løbeform – og ikke kageform hen over vinteren.

Gore er blevet sponsor på mit tøj, så fremover vil jeg være en yderst velekviperet løber i tøj af super kvalitet og design.  Et af mine nye fede sæt er neongult, så pas på øjnene, hvis du forvilder dig ned til Utterslev Mose!

Gore

Det er så stort det her, og jeg er helt vildt glad. Glæden går heldigvis begge veje, og både Kaiser Sport og jeg er i gang med en brainstorming på alle de muligheder som samarbejdet har åbnet op for. Det er for øvrigt Kaiser Sports direktør, Jan Steinicke, der fremgår af fotoserien øverst på blogindlægget.

Blandt andet kan jeg allerede nu tilbyde mine kunder 20% rabat på sko og tøj i butikken 🙂 Det gælder også helt nye varer. Det vil fremgå af min hjemmeside senere i dag.

Mine blogindlæg er ikke sponsoreret, og jeg vil derfor fortsat kunne blogge frit fra leveren. Så du kan regne med at jeg er 100% objektiv (selvom jeg nok ikke kan lade være at skamrose Kaiser Sport og Gore – men så kommer det fra hjertet).

Skal der champagne på bordet? Det tror jeg vist nok der skal!

God dag derude 🙂

Pssssssssst! Husk at jeg har en konkurrence kørende til 3. december, hvor du kan skrive om din yndlingsløberute og vinde et startnummer til Nytårsløbet, 1 times løbecoaching, 3 km. testløb og en måneds skræddersyet træningsplan :-) Klik her og læs mere.