Vind 1 startnummer til Änglamark Nytårsløb, 1 times løbecoaching, 3 km. løbetest og 1 måneds skræddersyet træningsplan – Til dig, fra mig.

Ja – jeg lokker, for jeg elsker at stille op i løb med andre jeg kender. Så kan vi sammen tale om nerver inden løbet, dagens måltid, forhåbentligt veloverstået morgentoilette, opildne kampgejsten sammen, og snakke om vores mål for løbet. Efterfølgende tale om fede oplevelser undervejs, kropslige eller mentale kriser og så det vigtigste: Et ordentlig klask af en highfive, så det summer.  Jogge af og strække ud i fællesskab – så er vi også klar til nytårsfesten uden trælår!

Hvis du under INGEN omstændigheder vil løbe Nytårsløbet, men alligevel vil være med i konkurrencen, så mist ikke modet. Du kan nemlig få lov at give startnummer, og endda coaching, løbetest og træningsplan i julegave til hvem du ønsker. For sådan er jeg. Jul(i)emor er i gavehumør. Lur mig om jeg ikke smider en lille surprisegave med oveni. I say no more, men jeg lover at vaske dem, efter jeg havde dem på sidst…!

Moderne som jeg er, har jeg kreeret en lille videohilsen til dig, så klik bare på billedet. Havde jeg været grøn i hovedet, ville du nok forveksle mig med Kermit. Tror faktisk der er en grund til jeg ikke blev moviestar. Men havde meget sjov ud af at filme den, og måtte smide de første 15 ud, fordi jeg begyndte at grine.

konkurrence

Det eneste du skal gøre er:

Skriv en kommentar her til indlægget om din yndlingsløberute og hvorfor du foretrækker den.
Jeg trækker lod blandt deltagerne onsdag den 3. december, hvor du også kan se om du er den heldige vinder.
Vinderen får direkte besked.

Her kan du læse om Änglamark Nytårsløb. Vil du læse om den løbetest du skal igennem, så læs mit tidligere blogindlæg her.

Jeg glæder mig til at høre om en MASSE inspirerende ruter, så vi alle kan udvide vores repertoire.

Min egen yndlingsrute i nærområdet, er uden tvivl rundt om Utterslev Mose. Højdepunktet er den romantiske bro (og for nogen et godt fiskested) i mosen der ligger tættest på Brønshøj og ud mod Tingbjerg. Der er så smukt, at jeg ofte er nødt til at stoppe op og kigge ud over vandet. Vurder selv!

mosen

aftenimosen