Kan man være en hot mama OG en snotprustende løbemaskine på en gang? Tjaaa, why not. Jeg ser på ingen måde mig selv som hende “løberen”, men har en masse andre interesser, gøremål og forpligtelser i min tilværelse. Feks. børnene på henholdsvis 6 og 9 år. Og så bijobber jeg for tiden i Nordeas Telefonbank, hvor jeg sidder i en gruppe med 60 (andre) unge mennesker og rådgiver danskeren. Så alsidighed er vist kendetegnet ved mig.

Så sidder du derhjemme og overvejer, om du nu burde tage dig sammen til at løbe, så er det jo ikke et enten eller. Du må stadig gerne tømme ungernes slikskål fredag aften, tage en powernap på 2 timer i weekenden, og drikke dig fuld. Så hvorfor ikke bare kaste dig ud i det? Ingen siger at du skal vinde Eremitageløbet eller tabe dig 20 kg. Måske ønsker du bare at kunne løbe 5 km., føle dig sundere, være social på en aktiv måde eller udfordre dig selv i det nye år. Måske vil du bare gerne hoppe med på bølgen og hyre en personlig træner.

Januar er traditionen tro oplagt til at starte op i, og jeg har af samme grund lavet et knaldhamrende godt “Nytårstilbud”. Det ligger allerede på “Træningspakker og priser”, og er en oplagt julegave til dig selv eller din halvdovne ægtefælle 😉

FÅ 3 MÅNEDERS TRÆNING – BETAL FOR 2.
Du kan enten vælge Basispakken eller den Personlige pakke

Jeg står klar og glæder mig til at være med til at rykke dig, motivere dig og lære dig at kende.
Sidder du skeptisk og med panderynker lige nu, så kom i stedet til min “Gratis Fællestræning” i Utterslev Mose søndag d. 4. januar kl. 9.00.
Tilmelding via Facebook

Skulle du få lyst til at dele mit indlæg på Facebook, eller invitere dine venner til at “Synes godt om JulieCarl.dk”,så lover jeg til gengæld at give en ekstra tur om mosen eller at være dig evig taknemmelig.