Jeg har gjort mig mange tanker om, hvordan jeg ønsker at 2015 skal forløbe. Både store tanker og små tanker. Dem der omhandler mit eget løb, vil jeg gerne dele med jer her. Måske det kan være til inspiration, hvis der sidder nogle ligeså ustrukturerede mennesker som mig selv, der også har det godt med tillært struktur.

Og så får du lige en enkelt én, der omhandler kost nederst i indlægget.

2015

1) Jeg vil i højere grad følge den træningsplan jeg har lagt for mig selv, da jeg på den måde bedre kan evaluere og se om jeg træner på den måde der er mest hensigtsmæssig for min udvikling.

2) Jeg vil sætte mig nogle konkrete målsætninger for året under hensyntagen til om det er realistisk. Man kan ikke forcere kroppen hurtigere frem mod sådanne mål. Min progression i distance og hastighed i træningen, vil derfor ikke være mere end 10 % om ugen, af hensyn til risikoen for skader, som er procentuelt meget højere, hvis de 10 % overstiges.

3) Frem for at lade det være fuldstændig tilfældigt, vil jeg i år lægge en plan for de løb jeg deltager i.
Jeg løber for Team Kaiser Sport, og vil derfor blive tilmeldt en del løb. Jeg er endnu ikke bekendt med programmet, men det vil blive fremlagt i næste uge, hvilket jeg er meget spændt på.

Nogle af de løb, som jeg uden tvivl vil deltage i er:

* De sidste 3 afdelinger af Frost Cup ud af 5 (den næste på søndag i Utterslev Mose, hvor der stadig er få ledige startnumre!)
* Spartas Mini Cityløb 5 km. onsdag d. 6. maj kl. 18.30
* Spartas Mini Havneløb 5 km. Torsdag d. 13. august kl. 18.30
* Spartas Kvindeløb 10 km. søndag d. 21. juni kl. 11
* Spartas Mini Strandparksløb 5 km. onsdag d. 1. juli kl. 18.30
* Copenhagen Half Marathon søndag d.13. september
* Eremitageløbet 13,3 km. søndag d. 4. oktober
* Frost Cup

Hertil kommer diverse kvindeløb, Iforms Hjerteløb, DHL, Degnemoseløbet, Moseløbet og hvad jeg ellers måtte falde over.

Vil du se en oversigt over alle løb i Danmark, så tjek Motionslob.dk

Jeg vil vildt gerne høre, hvilke løb du har i tankerne at deltage i?

4)
Jeg har et stort ønske om at slå mine rekorder på 5 km på tiden 19.05 min.,  10 km. 40,56 min. og halvmaraton 1.30.45 min..
Det er disse jeg vil gå efter målrettet, men jeg har også et mål om at jeg skal have det sjovt hele vejen, og det er det vigtigste.

Det var det i korte træk.

Men jeg lovede lige at dele en tanke mere, som omhandler kost.

Det er i den banale ende. Men en aften da jeg sad på cyklen på vej hjem, både sulten og lækkersulten, tænkte jeg over, at både jeg og andre jeg kender, ofte sætter begrænsninger på de ting, som vi elsker at spise. Fordi de er for usunde, for fedende eller for ukorrekte. Men at man af samme årsag ALTID har lyst til dem, fordi de er forbudte.
Jeg overvejede, hvad jeg som gammel kone i gyngestolen ville sidde og ærgre mig over, at jeg havde spist for lidt af. Svaret var let: Pizza!

Så fremover vil jeg bestille det samme som børnene, og ikke altid hugge en salat i mig, mens jeg får mundvand over at kigge på deres dampende pizzaer. Mon ikke den form for tilfredsstillelse er guld værd i sundhedsspektret? Og det sker trods alt heller ikke hver dag. Desuden spiser jeg sundt og varieret – men er ikke fanatisk.