Det er ikke altid, at jeg har det fulde overblik over, hvordan mine børn påvirkes af de valg,  jeg selv har taget. Men da min datter Anna på 9 år løb Nytårsløbet forleden, gik det op for mig, at meget af det jeg selv gør, ser børnene som “det rigtige”. I dette tilfælde gjorde det mig glad og stolt.

Hvis jeg siger “For helv….” og papegøjerne aber efter, så bliver jeg knap så stolt.

Da jeg havde min karriere i banken, ville Anna arbejde i bank. Da jeg sagde op og var hjemmegående for en tid, ville hun det samme. Da jeg ville åbne en kaffebar, gav hun mig gode råd til et godt navn og var overbevist om, at vi skulle drive den sammen engang. Hun syntes at den skulle hedde “Cafe Den blå Havkat”….hehe. Det endte i stedet i en lille secondhand butik med luksustøj til børn. Og så var det det hun ville. Ind imellem tænker jeg, at jeg jo bare ønsker, at børnene netop vælger at gøre det som DE har lyst til og ikke tror, at det som mor og far gør, nødvendigvis er det rigtige for dem. Så det forsøger jeg at få ind i knolden på begge børn.

Da jeg tog min uddannelse som Styrkecoach, gav det god mening for mig, at man netop vælger at bruge størstedelen af sin tid på de ting her i livet, som giver energi og glæde, frem for at kæmpe med sine svage sider og føle sig utilstrækkelig. Derfor er det så individuelt, hvordan man bør leve sit liv.

Skulle du have lyst, så lægger jeg lige et link på, igen, til den evidensbaserede og gratis test på nettet, hvor du kan få kortlagt dine styrker i prioriterede rækkefølge. Der findes 24 universielle styrker i VIA-testen (VIA= Values in action). Ingen svar er bedre end andre, da de hver især giver 100% mening for dig selv. Så lav en spand te og sæt 30-45 minutter af til testen, som kan være afgørende for de valg du aktivt vil træffe fremadrettet. Der ligger også en hurtig test til de unge mennesker, som kunne være super relevant i forhold til valg af studieretning og en hjælp til det som I VIRKELIGHEDEN gør dem til glade og balancerede mennesker i fremtiden. Prestige og penge, er ikke i sig selv noget der gør én lykkelig andet end kortvarigt, så hvorfor ikke gå den direkte vej til det vi alle sammen længes efter?

Jeg øver mig stadig 🙂

Æblet falder ikke langt fra stammen, og min egen lyst og interesse for løb opstod som barn, fordi min far havde gået til atletik, og vi sammen så VM og OL i atletik i sort/hvid på skærmen. Min skrivelyst har uden tvivl noget at gøre med, at min mor er skolelærer og kreativ ud over det sædvanlige, og min far er redaktør, tidligere gymnasielærer, og med et sproglig forstand, som vi andre kun kan drømme om. Noget er nok gener, andet er ubevidst blevet ædt råt og heldigvis omsat til noget jeg dagligt glæder mig over.

Og lidt andet info:
Jeg har et nytårstilbud kørende januar ud, hvor du kan få 3 måneders træning for 2 måneders pris. Så vil du i topform, så hop med på vognen nu.

Lørdag den 31.januar har jeg Gratis Fællestræning i Utterslev Mose kl. 9. Tilmelding er nødvendig. Jeg laver en inddeling på dagen, så man kan løbe 5 km. i pace 6-6.15 pr. km, og 9,5 km. i 5.20-5.30. Jeg har hjælpetræner Dorthe Wacherhausen med, som løber med 5 km. holdet 🙂 Tak til alle jer der løb med i dag! Det var bare en super hyggelig morgen og i perfekt vejr. Det kan vi læse mere om i Brønshøj-Husum avisen i denne uge…Ulalaaaaaaaa.

Kaiser Sport har startet udsalg i går. Både i butikken og på webshoppen 🙂 Jeg var selv forbi til et lille før-udsalg, arrangeret af Løbeklubben på facebook, og det var vildt siger jeg til jer. Husk at mine kunder altid får 20% i Kaiser Sport på ikke nedsatte varer. Dog kun i butikken.