Æv, æv og atter æv! Nej da, er ikke sur…kun mega bitter. Tænk engang at Primera Airs konkursudmelding, der kom i går aftes, bliver skyld i min absence til E-løbet i år. Selveste jubilæumsløbet! Som jeg har skrevet artikler og blogindlæg om, og glædet mig til som en lille ustyrlig hjortebasse!

Så “pyt” med, at det koster os 12.000 kr. ekstra i nye flybilletter. Men det at vi ikke kan flyve til Grækenland på tirsdag alligevel (nøje planlagt efter E-løbet), og at vi i sidste time, kun har kunne finde direkte flyvninger til Rhodos – uden mellemlanding via Nordpolen -på lørdag, betyder så at mit olivengrønne løbesæt fra Puma, der er vasket, strøget og hængt på bøjler i mit særligt indrettede løberum, hænger der forgæves, som en museumsgenstand der griner ad mig, og minder mig om at 50. års jubilæet blev løbet uden mig.
Godt – så fik jeg da lige den ud af kroppen! 

+siden
Set fra den positive side, så ligger jeg om 4 dage på denne tid og tyller frappé på stranden på Symi, mens børnene leger med deres fætre og kusiner i vandkanten (eller åbent hav, de er 10 og 12).

Jeg kunne også hænge mig i, at jeg alligevel har følt mig lidt tung i bentøjet i denne sæson og sikkert har godt af at holde mere ferie, i stedet for at hive godyle mængder kold Dyrehavsluft ned i lungerne i 54-55 minutter i træk. Og i øvrigt skammer jeg mig lidt over min reaktion, da verden har langt større problemer, end at mit startnummer går op i røg! Bla. at der om lidt bliver stille, fordi Kim Larsen har forladt os. Det er nemlig til at vræle over…

Accepten
Alt i alt har jeg bearbejdet og accepteret ikke at skulle løbe E-løbet i år, siden meldingen kom ud i går aftes. Jeg håber og tror på at 2019 fører lidt mere struktur og fart med sig, og det er noget jeg gerne vil gøre en indsats for. Men har altså følt mig lidt tummelumsk i år, med mange store skift og beslutninger der skulle træffes. Og det er bestemt ikke kommet min løbeform til gode, men til gengæld en masse andet.

Nyhed undervejs – måske
Jeg har noget spændende under opsejling, som måske, måske ikke bliver en realitet, men det er et sk..super spændende projekt, som jeg måske snart kan fortælle mere om (hvis det altså bliver ført ud i livet). Jeg kan liste ordet ‘maratonløb’ ud, men mere siger jeg ikke. Ok, så skulle det da lige være ‘præsidentvalg’. Og så bliver I nok skrup forvirrede – og så har vi også det til fælles!

Min roman
I hele september måned har jeg skrevet på forskellige artikler, så jeg har ikke skrevet én eneste sætning i min up coming bestseller roman(!). Men der skal andre boller på suppen. Så efter ferien, er jeg atter i fuld sving, og med en masse nye ideer, der skal tage min hovedperson på nye grænseoverskridende eventyr 🙂

Rigtig godt Eremitageløb til de heldige!