“Kære Dagbog

Jeg har været forbavsende stille på de sociale medier den sidste uge! Mens alle andre har myrdet græskar, været i biffen, hostet om kap med hinanden i bussen på vej til 2 timers bolsjefremstilling og råhygget med børnene, har jeg været ALENE HJEMME. Mine kære små var nemlig rejst til Grækenland i hele efterårsferien, og det har føltes, som om det var på den anden side af Jupiter. Også selvom det foregik i en lige uge. Jeg har ikke haft ferie, så jeg har klaret mine sædvanlige opgaver, fået skrevet en artikel om running metrics til LøbeMagasinet, søgt et spændende job, løbet mere end jeg plejer, fået nogle yderst spændende aftaler i kalenderen, tømt en hel flaske gløgg, der lå i skabet fra sidste år, været social når jeg havde lyst og gnasket en helvedes masse grøntsager, bare for at prøve det med.
Så selvom jeg var alene hjemme, så var det en rimelig ordinær uge på de fleste punkter. Bortset fra stilheden på de sociale medier!

De første par dage rystede jeg i bukserne over, at jeg ikke havde fået uploadet noget – men jeg var lidt uinspireret, hvilket er et sjældent fænomen ellers. Som dagene gik, begyndte jeg at vænne mig til abstinenserne. Og så blev det pludselig en form for leg, for at se, om nogle af mine læsere bemærkede det 🙂 Det gjorde de ikke! Principielt kunne jeg havde fået en gløggmandel galt i halsen og ligget død på stuegulvet i 5 dage og først blevet opdaget, når jeg sivede ned gennem gulvbrædderne. Nåååårh nej, jeg bor i stueplan…Måske ville de tænke over, at jeg ikke havde blæret mig med at slå rekord eller kommet på podiet et stykke tid, for så at google; “løber, halvgammel, Judith Karl”….

Nå, det var bare det for i dag kære dagbog.

Krams Julie”
______________________________________________________________________________
Men point taken! I´m back, og for fuld hammer. Og efter en gedigen kold tyrker fra Facebook og Instagram, har jeg så mange emner i skåneærmet, at det ville lukke munden på Kirsten Hüttemeier. Flere af emnerne er så top hemmelige, at jeg ville blive nødt til at slå dig ihjel, hvis du vidste det (Det er jo Halloween)! Jeg tripper af begejstring over det, og glæder mig til at dele det med dig på bloggen meget snart.

TIP FRA LØBER TIL LØBER
I dag vil jeg til gengæld dele et tip med dig, som muligvis går på krykker i Ålborg, men først lige er nået til Utterslev Mose. Og det har også noget med dagbog at gøre:

Motionsdagbog.dk

Hold nu op det er smart. Hvis du er typen der kløjs i wifi-transmitteret synkroniseringsdata fra løbegadgets, hvor der kræves matematisk kandidatgrad, så er det her for dig.

Her kan du nemt notere dine træningspas uafhængigt af, om du løber med Garmin, Polar eller andet gps-dims om armen, notere dine antal kilometer, tempo, rute og indsætte valgfri tekst, oprette hvilke sko du løber i, for at have styr på hvor mange kilometer de har løbet (Det er smart), se statistikker og bevare overblikket. Og så er det gratis og tager halvandet sekund at blive oprettet. Og det er på Dansk. Juhu! Selv for en sproglig student som jeg, er dansk nu engang mit foretrukne sprog.

screen-shot-2016-10-24-at-13-08-02

Nu skal det jo ikke lyde, som om jeg fordømmer løbegadgets, for jeg bruger både Garmin og SHFT med stor glæde og udbytte. Men det er primært, mens jeg løber, at jeg bruger dem, da jeg ikke har det store behov for at udforske data efterfølgende. Men med noget så nemt og konkret som Motionsdagbog.dk, så skal jeg da nørde lidt mere….

 

Hav en skøn aften derude i det orange græskarskær 🙂

screen-shot-2016-10-24-at-19-56-22

#kaisersportogortopædi
#teamkaisersport
#gorerunningwear
#intotheelements
#brooksrunning
#runhappy
#zebladenmark
#shft
#runright
#fitnessworld
#garmin