Der er sket en familieforøgelse! Og det er en jomfrufødsel af de helt store. Jeg kan nemlig med stolthed afsløre, at jeg fremover bliver en del af PUMA-familien, og kommer til at løbe i PUMA fra top til tå. Og det er helt bogstaveligt, da det indebærer tøj, sko, huer, handsker og andre lækre accessories med det smukke kattedyr på.  For mig vil det betyde en helstøbt løbeoplevelse i et stærkt designerbrand, og med en tæt relation til både PUMA Denmark og de øvrige PUMA vildkatte i DK: Team Kaiser Sport atleterne Asser Vittrup Nielsen, Mads Høyer og Clara Kall, samt hurtigløberne Allan Dario, Kristoffer Hari, Mikkel Birch Gormsen, triatlet Rasmus Fitzner, og ingen mindre end Mikkeller Running Club (Søren og Mikkel). Og så er der lige sangerinden Rihanna og verdens hurtigste på to ben Usain Bolt, der er globale ambassadører. Glæder mig til julefrokosten?! 😉

Jeg er nærmest misundelig på mig selv over, hvor fedt det her er. Så for at foregribe misundelse generelt, synes  jeg jo også at du skal have muligheden for at vinde en lækker præmier fra PUMA. I løbet af den næste uge lægger jeg en konkurrence op på Instagram og Facebook på juliecarl.dk  🙂

Her sammen med PUMAS Karsten Spaabæk og Maja Saugaard

Her sammen med PUMAS Karsten Spaabæk og Maja Saaugaard

Det er i sidste ende Kaiser Sport & Ortopædi jeg skal takke, for at lukke mig ind i dette eventyr. Hold da op, hvor er der sket meget i de sidste to år, siden Direktør Jan Steinicke og jeg drak kaffe i Kaiser Sports kælderlokale og så hinanden an. Ingen af os kendte hinanden, men begge parter var enige om, at det kun kunne gå godt! Jeg var nyudklækket løbecoach, havde ca. 3 følgere på Facebook og ét udgivet blogindlæg – men en masse idéer for fremtiden. Jan er en mand der ser muligheder og går efter sine drømme, og han har været med til at Kaiser Sport & Ortopædi har brændt sig ind i rigtig mange løberes hukommelse og hjerter. Så med åbne arme bød han mig indenfor i varmen som en del af Team Kaiser Sport.

 

jansteinicke

Ingen nyheder af denne slags, uden at måtte fælde en lille tåre, for det betyder jo, at ikke længere kommer til at løbe i tøj fra GORE RUNNING WEAR og sko fra BROOKS. Dem skylder jeg en stor tak for en masse skønne løbeoplevelser de sidste par år!

Et stort miiiaaaaauuuuuuuuvvvv herfra 🙂

#kaisersportogortopædi
#teamkaisersport
#puma
#pumarunning
#pumawomen
#pumasportstyle
#foreverfaster
#zebladenmark
#shft
#runright
#fitnessworld