På lørdag den 25. oktober kl. 15 afholder magasinet Iform deres Hjerteløb i Charlottenlund. Jeg deltager selv på 5 km. og håber også at du kommer og støtter et godt formål! Der er distancerne 5 eller 10 km. og en 2,5 km. walk. Hvis du vil vinde et startnummer, eller blot betale de 145 kr. det koster, så kan du klikke her.

Ruten er super flot og går gennem grønne områder i Charlottenlund i let kuperet terræn. Jeg bliver skam ikke betalt for at reklamere for løbet, men er bare glad, hvis jeg kan lokke flere med.

Jeg løb også sidste år, og blev nummer 2 blandt kvinderne. Journalist Rasmus Tantholdt var en af de få mænd der deltog, og han og holdt en fin tale inden løbet om forventet løbetid, stress og motion osv. Han lagde dog for hårdt ud og undervurderede det kuperede terræn, så ham nuppede jeg en kilometer før målstregen. Bagefter kom han lige hen og gav mig hånden i respekt. Jeg håber han kommer igen i år, da den slags kendisser naturligvis lokker flere deltagere med. (Og nej nej, det er slet ikke fordi jeg vil forsøge at slå ham igen!).

Min lillesøster Signe løb også 5 km., og det var en rigtig hyggelig dag i efterårets tegn. Billedet fra podiet er af samme grund en smule uskarpt på grund af fugt i linsen.

hjerteloeb13

 

Jeg håber vi ses derude på lørdag! Og ellers så håber jeg vi ses den sidste søndag i oktober kl. 9 i Utterslev Mose til Gratis fælles træning, med undertegnede som fartholder. Se under “begivenheder” på Facebooksiden.