Jeg føler mig efterhånden som en tvangsfodret gås, da det at spise julemad er en af mine yndlingsbeskæftigelser. Trangen og glæden over en varm og sprød fiskefilet med remo tilsidesætter fuldstændig al fornuft om, hvor vigtigt det er at spise sundt og at bevare en fornuftig kropsvægt til de næstkommende konkurrencer! Faktisk minder det lidt om besættelsen af ‘the ring’ i Ringenes Herre. Et nu og her-behov, der ikke kan argumenteres imod, trods konsekvenserne.  Pyt. Det er jul. Og fisk er sundt.

Og i år er jeg faktisk lidt mindre kontrolleret end ellers, da jeg ret sikkert IKKE kan løbe Nytårsløbet, grundet min skade i foden. Med lidt held kan jeg løbe Frost Cup den 8. januar, men det er ikke sikkert endnu, desværre.

Derfor kan jeg jo godt dele ud af de fakta, der findes om vægtens betydning for, hvor hurtigt man kan løbe, og hvad der sker for ens fart, ved blot 1 kilos vægtøgning- eller tab. Jeg har tidlige skrevet et blogindlæg om emnet, og det kan du læse her, da det er højaktuelt netop nu 🙂

Faktisk vil jeg påstå, at det er den nemmeste måde at optimere sit løbetempo på, såfremt man har lidt ekstra på sidebenene. Der er faktisk garanti for gratis fart i løbeskoene, som kun længere tids træning vil give. Det kan være en stor motivation for at tabe de ekstra kilo, der kunne have sneget sig på?

_______________________________________________________

Du skal ikke snydes for at få løbegarderoben fornyet – og lækkert løbetøj motiverer også 😉 Hermed link til info om udsalg hos Kaiser Sport og Ortopædi der starter den 3. januar kl. 8 i butikken og med tyvstart på webshoppen den 30. december kl. 17.00.