Når jeg løber en tur, giver det tid og overskud til en masse kreative tanker.

Når jeg træner folk i løb, er der en naturlig grænse for hvor mange km jeg selv kan løbe rundt om ugen. Og jeg synes det har været synd at mine læsere i Nordjylland, USA og sågar Australien ikke har kunne være med til træningen. Ja, og Ukraine – jeg gætter på en søgerobot 😉

Jeg har derfor valgt at forenkle mit træningskoncept. Fremover tilbyder jeg at lave personlige træningsplaner og ugentlig feedback. Men uden, at vi behøver at mødes til ugentlige træninger, da rigtig mange træner selv og har sine egne rutiner. Det kræver blot, at du vil udfylde spørgeskemaet, som jeg har udviklet, og give mig noget relevant information om din nuværende form og tilstand og ikke mindst dit mål med at løbe.

Det koster ikke gratis, men prisen er 399 kr. pr. løbende måned. Så vil min fornemmeste opgave være at benytte min viden og erfaring til at få dig i topform, og uden at give dig skader undervejs. Vælger du et forløb på 3 måneder, vil det samtidig udløse 15% rabat til køb af tøj og sko i Kaiser Sport & Ortopædi både i butik og webshop.

Har du alligevel lyst til at slå en time ihjel i mit selskab, så kan jeg hyres til en times personlig træning for 699 kr. (Jeg må skuffe dig i Ukraine, men I andre rundt om i verden er velkommen, blot I betaler flybilletten).

Tjek siden Træningsplaner og Personlig træning, hvis du er en Nysgerrig-Frans.

Jeg samarbejder i øvrigt med mange forskellige dygtige mennesker, og har du brug for at få testet din form eller fysiologiske formåen med professionelt måleudstyr, så sender jeg dig til rette vedkommende. Jeg selv skal have lavet en udvidet test af min løbestil- og økonomi i dag hos Kaiser Sport ved hjælp af mO2tion teknologien. Jeg er spændt på resultatet og vil skrive om det i bloggen.