Hvis du ikke allerede har bemærket det, så kører mosekonen her med introtilbud i oktober og hele november måned. Jeg har ikke kaldt det “Halloweenpriser”, da jeg nødig vil skræmme nogen væk! Muahahahaha….

Kort fortalt har jeg bygget mine træningsmuligheder op i et par overskuelige “pakkemodeller”. En Basispakke og en Personlig pakke.

Basispakken

Kr. 650 pr. måned
  • Opstartende coachingsamtale
  • Detaljeret træningsplan + ugentlig feedback
  • Fællestræning hver 14. dag.
  • Ubegrænset guidance via mail

Den Personlige Pakke

Kr. 950 pr. måned
  • Opstartende coachingsamtale og testløb
  • En times personlig træning pr. måned/ inkl. evt. testløb
  • Detaljeret træningsplan + ugentlig feedback
  • Fællestræning hver 14. dag.
  • Ubegrænset guidance via mail

Introtilbuddet giver dig mulighed for at få et Garmin Forerunner 10  til en værdi af 999 kr. eller tilskud til et par løbesko inkl test til en værdi af 1.300 kr. Kræver kun at man signer sig op til min 3 måneder i Basis eller Personlig Pakke.

Jeg er godt klar over at ikke alle mennesker løber lige hurtigt, bliver motiveret af det samme, eller ser løbet som et mål i sig selv. Målet kan også være øget velvære, et led i vægttab eller det at være social på en aktiv måde.

Heldigvis er der mulighed for, at jeg kan hjælpe dig til at fastholde motivationen uanset målet. Vi starter nemlig altid med en god snak om mål, niveau, erfaring, skadeshistorik m.v. og jeg ser holistisk på tingene. Herefter kan vi sammen finde frem til den rigtige model for dig. Så skulle du falde over knappen “tilmeld dig her”, så bliver du ikke forpligtet til en 12 måneders bootcamp, men kun til at jeg kontakter dig via mail eller telefon 🙂

Udover mine pakkeløsninger, så kan du vælge et “Klippekort”  til 10 løbeture for 750 kr. og som foregår sammen med mine andre løbende kunder. De foregår om torsdagen kl. 19 i Utterslev Mose, hvor jeg har mine træningsseancer i flok. Der vil typisk være tale om træning af forskellige slags intervaller, coretræning, vejrtrækningsteknikker og teknisk træning. Ind imellem løber vi blot en tur sammen, hvor vi ikke er mere presset på ilt, end at vi kan tale sammen undervejs.

Hvis du foretrækker Personlig træning, er det naturligvis også en mulighed. Der er 1 time inkluderet i den Personlige Pakke om måneden, men alternativt kan den vælges separat, ligesom en coachingseance er en mulighed.

Kan I nu have en fantastisk weekend! Jeg vil hygge mig lørdag med Iforms Hjerteløb i Charlottenlund på 5 km. og Gratis fællestræning for alle der har lyst søndag morgen kl. 9

Kærlig hilsen Julie

Mosekone-900pix