SÅ blev det dagen, hvor jeg udråber de to vindere i lodtrækningen om startnumre til Nykredit Copenhagen Marathon 2015.
172 løbelystne læsere har deltaget og skrevet en kommentar for at deltage. Tak for en masse sjove, spændende, imponerende og underholdende kommentarer:-)

De heldige vindere er:
Thomas Underbjerg Olesen, som skrev: “Jeg har løbet to marathon og fik min debut sidste år i København med en oplevelse der for altid vil være indprentet i min bevidsthed. Min bedste tid 3.52. Jeg håber at være så heldig at vinde et startnummer til dette fantastiske løb!

Mette Katrine Wallin, som skrev: “Længste distance er halvmaraton. Bedste tid: 1.44.57. Har store planer om at løbe et helt maraton i 2015, og Kbh i maj ville være fantastisk!

Tillykke til jer. Jeg håber I får en god træningsperiode og et super godt løb. Jeg skriver til jer via Facebook, da Sparta skal bruge lidt oplysninger:-)

Også held og lykke til alle jer andre seje løbere, der stiller op.

Vi er jo et par stykker tilbage, der ikke løber maraton. Jeg må indrømme, at det rykker i mig hvert år, når jeg hepper. Og jeg får altid lyst til at tage udfordringen op NÆSTE år. Men det er ligesom blevet ved “næste år”, og jeg har valgt at fokusere på de korte hurtige løb lidt endnu, selvom nyeste forskning, muligvis påstår at det ikke er specielt sundt. Det vil jeg kommentere på i et kommende blogindlæg. Og så har jeg jo også lige en planke-udfordring med mig selv. Skulle jo gerne have styrke til at ligge 5 minutter om en måned, mod mine 2 minutter i går.

Hvor længe ligger du? (sofaen tæller ikke med).

Rigtig god weekend alle sammen 🙂