Så er det i dag at jeg offentliggør vinderen af min lille lodtrækning, for de der har deltaget og beskrevet deres yndlingsløberute på bloggen. Jeg lagde alle deltagernes navne i en stor julesok og fik en uvildig og ganske umyndig person til at trække et navn 🙂

VINDEREN af konkurrencen om 1 startnummer til Änglamark Nytårsløb, 1 times løbecoaching, testløb og 1 måneds træningsplan er:

Sidsel Feldtstedt

Tillykke Sidsel 🙂 Jeg tager direkte kontakt til dig. Sidsel skrev følgende på bloggen:

Min favorit rute er langs Volden til Kagsmosen og tilbage langs kildeløbet op til Damhusengen og rundt om søen. Slutter af blandt mange løbere og det giver lige et pust til at klare de sidste par km.

Den må jeg prøve en dag. Det er jo kun en spytklat herfra. Personligt vil jeg begive mig ud på flere af de ruter I har beskrevet, da det altid er godt med lidt luftforandring. Jeg er efterhånden ved at være på fornavn med flere af hundelufterne i Utterslev Mose, og det er bestemt også hyggeligt. Man kan dog nemt blive lidt magelig og uinspireret ved altid at løbe den samme rute, hvor meget man end holder af den. Jeg kender en mand, der arbejder med “lykke”, og han har solgt hus og møbler og er flyttet på hotel, for ikke at gro fast. Han flytter jævnligt hotel, og ejer ingen møbler. Dermed kan han forme sin tilværelse som det passer ham hver eneste dag. En anderledes tankegang, men lidt for vildt for mig! Meeeen engang imellem kan man jo godt prøve noget nyt.

ps. Min sukkerafholdenhed går fint, og jeg har ikke haft trang til søde sager i den forstand. Jeg har dog spist en hel del andet som kompensation for lækkersult, og i de fleste tilfælde er det sunde ting. Og så kom jeg lige til at bage croissanter fra Meyers bagebog i dag. Nul sukker i min udgave, men 500 g smør. Mums. Jeg er godt klar over at hvidt mel er på den bandlyste liste, men så fanatisk er jeg nu ikke. Spiser normalt groft konsekvent.