Jeg skal på ingen måde pudse glorien og lyde som en helgen, når det kommer til at passe min træning, spise sundt eller stoppe børnene i at bruge tablets i urimelige mængder, så jeg kan dyrke mit ego imens. Jeg er faktisk sikker på, at jeg er lidt værre end alle andre – eller også skjuler I det sindssygt godt. Allesammen.

Alligevel så har jeg da skrevet en artikel til LøbeMagasinet, med alle mine gode råd til jer om et liv med løb, der tager udgangspunkt i min lille familie bestående af mig selv, mine to børn på 8 og 10 år og alle nullermændene i hjørnerne. Det er råd, som kan bruges af alle med børn, der kender til dårlig samvittighed, eller praktiske udfordringer med at få træningen passet ind, så alle er glade.

Det er også historien om, hvordan løb er blevet en del af mit liv og hvordan det i praksis foregår hjemme hos os.

Here it comes: Om livet med løb
Screen Shot 2016-08-19 at 13.14.34

 

#kaisersportogortopædi
#teamkaisersport
#løbemagasinet
#gorerunningwear
#intotheelements
#brooksrunning
#runhappy
#zebladenmark
#shft
#runright