Man er veteran i atletikverdenen fra det år man fylder 30. Tak for kaffe! Og det giver jo meget god mening, for som barn mente jeg bestemt, at mine forældre var gamle da de fyldte 30 år. Det er nok heller ikke for sjov, at jeg for 2 år siden, blev kaldt “dame” af en ekspedient i en skobutik. Jeg var ved at få en chokoladekringle galt i halsen, over det udtryk! Jeg er jo KUN 37.

Forleden fik jeg en mail fra tidligere topatlet Claus Børsen, som arbejder for Dansk Atletik Forbund (DAF). Han var i færd med at lave DAF´s statistikbog med Top-50 rangliste over bedste danske tider i alle klasser og øvelser. Jeg var så heldig at få min 20 km-mellemtid med på 1.25,58 fra VM i halvmaraton 2014.

Det er jeg ganske stolt over, selvom at jeg med et følte mig oldgammel. Veteran. Ok, jeg er godt klar over, at der er en årsag til at smilerynkerne er begyndt at sidde fast, men jeg føler mig på mange måder stadig som en 25 årig. Og jeg arbejder et par dage om ugen i studentergruppen i Nordeas Telefonbank. Der er aldersgennemsnittet 23. Hvem mon jeg prøver at narre?

Vil du se om du selv er med i statistikkerne, så klik nedenfor. Hvis du ikke er med, så nyder du nok livet i 20´erne 🙂

DAFs Veteranstatistikker