Sikke en fed weekend i løbets tegn! Iforms Hjerteløb i går og fællestræning i morges i Utterslev Mose. I like.

Hjerteløbet i går
Lørdagens “byge” var ingen hindring for at stille op i Iforms Hjerteløb. Og våde blade, smattede skovstier og skøjtebaner af veje var ens vilkår for alle. Jeg må indrømme, at jeg var lidt betænkelig med min påklædning, da det stod ned i stænger 5 minutter før start. Havde bare arme som en af de få.

Men jeg frøs ikke på noget tidspunkt, selvom der florerer en uskreven regel om at man gerne må fryse i de første 10 minutter af et løb. Gad vide hvem der egentlig har startet den spøg!?

Allerede kort efter start lå jeg som nummer 3 og den placering holdt jeg hele vejen. Og som altid var det en fornøjelse at passere målstregen, der også kom belejligt denne gang. Kort tid efter blev vi kaldt til podiet, hvor vi fik overrakt vores gaveposer og blev lykønsket.  Jeg tror nu aldrig helt jeg vænner mig til at stå der i rampelyset. Hvor pokker gør I andre af jeres arme? Godt jeg fik den pose i hånden, så de havde et formål… 🙂 Så jeg smilede til kameraet med smukke blålige tænder, grundet den knaldrøde grøntsagssuppe, jeg lige havde fortæret efter løbet.

Julie Carl. Iforms Hjerteloeb 2014

Fællestræning i Utterslev Mose i morges i solskin!
Iført mine ny-vundne løbehipsters, blandt andet, mødte min familie og jeg op i Utterslev Mose kl. 9 i morges, hvor vi skulle løbe med andre løbeentusiaster, som syntes om ideen med den fællestræning jeg har arrangeret.  Vi må have været nogle af de få Københavnere, der ikke deltog i Spartas Maraton Start up løb. Til gengæld havde vi mosen for os selv. Vi løb i samlet flok 5 dejlige kilometer, og fik snakket, grinet og hygget os undervejs. For de sejeste sluttede vi lige af med 2 x 100 m. stigningsløb, bare for hyggens skyld.

Den sidste søndag i hver måned løber vi sammen, og der er ubegrænset pladser. Det gode ved at være mange er, at vi nemmere kan gruppere os lidt i niveauer og få det optimale ud af turen alle sammen. Næste løb er søndag d. 30. november kl. 9. Der vil komme en “begivenhed” på Facebook i nærmeste fremtid, så du kan tilmelde dig.