Med sådan et par gajoler, som jeg render rundt med, har sportsbh´en aldrig fået specielt meget opmærksomhed fra min side. Da jeg sidste år arbejdede som løbevejleder i en specialløbeforretning, kom der jævnligt kvinder ind, som spurgte til de bh´er med bedst støtte, det perfekte løft og som ikke gav gnavsår. Jeg må indrømme, at min kompetence var lig nul, og at flere af mine mandlige kollegaer nok vidste mere om det end mig. Men man lærer jo et og andet, så jeg fik viklet målebånd om dem i prøverummet og fortalt om de tekniske finurligheder. Det var bestemt ikke egen erfaring der prægede min rådgivning der!

Jeg løber selvfølgelig ikke rundt om mosen som en frigjort rødstrømpe med bare bryster. Og mit valg af løbebh er altid faldet på de bh´er der gav bedst fylde. Og nej, man BEHØVER ikke se godt ud når man løber, men man MÅ gerne. Så jeg har flere af slagsen med polstring fra både Høg & Møg og Hunkemøller. Sidstnævnte ligefrem med push up. Det gode ved begge slags bh´er er, at de er billige og at man ikke ser, når der er det lange lys på.

Men nu er jeg så lige blevet beriget med en helt genial bh fra Shock Absorber i dag, og den er både flot, tætsiddende og justerbar, og samtidig giver den en perfekt form grundet den polstrede facon. Vupti. Nu ryger de gamle ud, da bøjlerne gnaver og de er så forvaskede, at det er pinligt efterhånden.

shockabsorber2

Jeg glæder til at løbe i den, og jeg skal bestemt have den på til MINI Strandparkløbet på onsdag. Der løber jeg hofdistancen på 5 km. sammen med et par stykker af mine Team Kaiser Sport bodies.