Jeg beholdt min føring i min gruppe i den samlede Frost Cup, da jeg i morges løb 5 km. i Herlev. Ruten var lidt for lang, så desværre kom jeg ikke i nærheden af min rekord, men fik en officiel tid på 19.48 min. Allerede efter 300 meter vidste jeg, at det ikke blev til et rekord-løb, og det handlede om at der var mange skarpe sving, som der enten var mudrede eller med rimfrost på, samt flere bakker end ventet. Så for mig blev det mere et spørgsmål om, ikke at lade mig overhale. Ja, undskyldninger er der nok af, og jeg må stramme ballerne/bide tænderne sammen/få fingeren ud/tage mig sammen, for at nå at slå min rekord i år. Så nu er der kun Änglamark Nytårsløb at satse på i år.

Det blev til en helt social sammenkomst derude i dag, hvor der både var et par af mine hurtigløbende mandlige “løbekunder”, Asger og Hasse, min kæreste Rune, tri-atlet og ven af familien, Pernille, halvdelen af mødrene og fædrene på børnenes skole, og en hel masse andre jeg kender fra løbeverdenen. Så alt i alt en fin morgen i det kolde solskinsvejr.

God søndag til jer alle 🙂