Som Bambi på glatis, skøjtede jeg mig til endnu en sejr i dagens 5 km i min gruppe, og har nu vundet 4 ud af 4 afdelinger, samt sikret mig 1. pladsen i den samlede dyst på 5 afdelinger 🙂

Jeg må indrømme, at min krop og psyke var presset i dag, og jeg tror at det skyldes det glatte føre – Og måske den giga slikskål jeg tømte fredag aften, og som har givet mig “tømmermænd” hele weekenden?! Tager snart en kold tyrker igen, som i december.

Jeg var lidt af en tøsepige i dag, og det fik mig til at sænke farten, hver gang der var islag i sigte. Herefter tog det på kræfterne, at komme op i fart igen. Men noget tyder på, at de andre kvinder havde det på samme måde. Mændene derimod, stormede derudaf, lidt ligesom på cykelstierne en dybfrossen dag. Hvor får I modet fra drenge? Jeg så dog ingen der kurerede på røven, så næste gang jeg skal forsøge mig med sne og is i kuperet terræn, tager jeg pigsko på og dropper forbeholdene. Mine trailsko var lidt for hårde i sålen til at få ordentlig fat i det hårde underlag.

Ruten i Værløse, var smukkere end nogen anden jeg længe har set, og den er hermed kåret som min foreløbige favoritrute i Frost Cup.