Det er egentlig noget pjat at skrive ‘for nye løbere’, for siden du lærte at tage dine første skridt, spænede du garanteret rundt som de fleste andre børn. Det er først som voksne, at mange skal genfinde bevægemønstret og gøre det til et egentlig projekt. Men projekter har også en vis charme, så har du kastet dig over løb, ligesom undertegnede, så er det alletiders. Efter jeg selv valgte løbeprojektet, så har det udelukkende kastet noget fantastisk af sig! Og jeg har planer om at blive ved, indtil jeg atter når ble- og kravlestadiet. Det er såden en smuk cyklus 🙂

Jeg har forfattet en artikel for Magasinet SportLink, hvor jeg sådan virkelig har mærket efter og prøvet at huske på, hvad jeg ville ønske jeg havde vidst som ny løber. Her kommer den:  Vejen til succes – For nye løbere.

Vil du læse hele magasinet, kan du finde det her. Det er inklusive den anden artikel jeg skrev med interview af løberprofil ‘Allan Dario/ADR12’: