*Det ville jeg sørme også gerne! Hvem vil ikke det? Men som det næstbedste har jeg en konkurrence kørende, hvor du inden tirsdag den 2. december kl. 23.59, kan skrive en kommentar her på bloggen, om hvilken løberute du holder mest af. Så trækker jeg lod blandt deltagerne, så vinderen kan offentliggøres i blogindlægget kl. 06.00 onsdag morgen d. 3. december. Jeg bliver glad, hvis I vil dele indlægget her på facebook. Tak på forhånd 🙂

Præmien er:
1 startnummer til Änglamark Nytårsløb d. 31.12 på Østerbro med valgfri distance, 1 times løbecoaching, 3 km. løbetest og 1 måneds skræddersyet træningsplan – Til dig, fra mig (Det gælder uanset formniveau, og kan indløses inden 1. marts 2015)

NB! Børn er mere end velkommen til at deltage. Og folk der hedder Carl til mellem- eller efternavn, deltager ikke i lodtrækningen 😉

* Nu på søndag afholder jeg den månedlige gratis fællesløbetur på 5 km. ved Utterslev Mose. Alle er velkommen uanset niveau og det plejer at være super hyggeligt! Vi mødes ved Mosehuset kl. 09.00. Tilmelding via linket her.

Model-02

*Jeg skrev i onsdags på bloggen, at jeg har droppet al sukkerindtag indtil d. 22. december og der er flere af jer der er med på udfordringen. Som status kan jeg fortælle, at det går forbavsende godt. Formålet med galskaben var at se, om jeg ville få mere velvære og energi uden sukkerindtag. Faktisk har den største udfordring været,  at minde mig selv om ikke at stoppe et stykke chokolade i munden, hver gang jeg skulle bruge en elastik eller andet i samme skuffe som sliklageret. Vanes magt! Så noget siger mig at det ikke kun er ren craving det handler om, men dårlige vaner!

Om aftenen kan det dog give lidt rastløshed. For når børnene sover = tv/computer/Ipad/Iphone = Hygge/ro = zucker im mund!

Jeg har så valgt at spise lidt ekstra til aften, så det ikke handler om sult. Derefter lave en god kop te med lakridsrod og ingefær. Den er både sød og spicy. Og så snacke med lidt mandler og frugt. En smoothie kan også være en god idé. Særligt på de dage, hvor jeg har trænet, da jeg har brug for ekstra energi. Så sover jeg også bedre om natten. Vil meget gerne høre, hvordan I andre klarer den?

Venner, vi ses friske og veludhvilet på søndag kl. 09.00 🙂
God weekend
Julie

ps. Og man kan godt være sød, selvom man ikke spiser sukker……