Elsker du også at slutte året af med en frisk tur i løbeskoene med en masse andre løbetosser? Så deltag i konkurrencen om 2 startnumre til Änglamark Nytårsløbet, som ‘løber’ af stablen den 31. december på Østerbro. Der er både 2 km børneløb, 5km, 10km og halvmaraton, så feel free til at deltage i konkurrence om de startnumre, der tiltaler dig mest  🙂

Hvis du vinder startnumre til børneløbet, så vil jeg anbefale dig at sende barnet afsted. En voksen må naturligvis løbe med uden startnummer på maven/brystet eller hvor du nu sætter det…..

DELTAG:

For at deltage i konkurrencen om 2 valgfri startnumre, skal du i en kommentar skrive hvilken anden løbenisse du gerne vil have med!

(I behøver ikke at løbe samme distance, og du kan også give startnumrene til 2 andre, hvis du selv har travlt med at bage kransekage den dag.)

Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres også her i opslaget, efter konkurrencen slutter tirsdag den 19. december kl. 18.00.
____________________________________________________________

Apropos Änglamark Nytårsløbet, så stod jeg selv som hepper til løbet sidste år, med skadet svangsene vundet som hadegave i en pakkeleg, men i år har jeg ualmindelig meget krudt der skal brændes af, så jeg glæder mig til at stille til start på 5 km kl. 9.35.

Håber vi ses derinde uanset om du vinder startnumre eller ej. Nummeret kan også købes HER.