Vind startnumre til dig og din bedste løbemakker

veninder
Allerede nu, udlodder jeg 2 startnumre til Københavns Kvindeløb, som Sparta afholder søndag den 21. juni 2015. Vil du og en veninde/mor/søster/kollega med, så skriv en Facebook-kommentar til dette indlæg, med hvem du ønsker at løbe med og hvorfor. Jeg trækker lod, og de to heldige vindere bliver offentliggjort i bloggen den 30. januar.

Jeg fik lyst til at lave konkurrencen allerede nu af flere grunde:
1) Det tager tid at træne sig op til de 10 km. som distancen lyder på
2) I England hitter en kampagnevideo for kvinder lige i nu. Den har fokus på at få kvinder til at motionere mere, uanset alder, vægt, form, farve og figur og viser nogle befriende klip af kvinder der ryster røv, sveder og nyder det :-) Og jeg indrømmer at jeg også elsker den.

KLIK HER hvis du vil se de fantastiske kvinder i aktion

Motion er i min verden noget der skal være sjovt, så find den motionsform, der kan få dig ud af sofaen en tirsdag aften, fordi du har lyst og fordi du kan. Hjælper det at have én at følges med, så få nogle faste aftaler i hus, så det mere er reglen end undtagelsen at komme af sted.

Jeg elsker løb som oftest, men nogle gange elsker jeg mere en gang zumba. Jeg gad godt at lære at twerke, da jeg synes det er sindssygt flot at få røveren i sving på den måde. Må afprøves bag lukkede døre herhjemme en dag ;-)

I dag kan jeg mærke at jeg lever, selvom det er 3. dagen efter en tur i Fitness World, hvor jeg fik tæsket alle muskelgrupper igennem til 60 minutters “Stram op”. Det føles FANTASTISK at mærke, at jeg har brugt min krop og bevæget mig på en anden måde end jeg plejer.

God weekend derude
Julie

Det med småt:
Konkurrencen er hverken; sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook. Man kan kun deltage én gang i konkurrencen, og dette gælder uanset om man har “synes godt” om siden eller ej.

 

By |2020-02-18T15:43:53+01:0016. jan 2015|

Del dette, Vælg din platform!

Læg en kommentar

Titel

Go to Top