Jeg er imponeret over, hvor mange der har læst mit blogindlæg for at finde svaret i konkurrencen og ikke engang brugt copy-paste af andres svar;-) Det siger noget om, at du vil gå gennem ild og vand for at få fingrene i sådan et startnummer. Jeg har jo ligefrem lyst til at give et startnummer til ALLE der har deltaget.

Men for spændingens skyld, har jeg udvalgt 2.

Og mens jeg selv har haft travlt med at opruste min krop ved hjælp af avancerede coreøvelser på flisegulv derhjemme, har I haft travlt ved tasterne. Der er kommet rigtig mange svar, hvoraf de fleste har kunne svare rigtigt på spørgsmålet om, hvilke 3 elementer en Kaiser Løbetest består af. Nemlig følgende:

– Indledende undersøgelse
– Den praktiske løbetest

– Supplerende rådgivning

DE TO VINDERE AF STARTNUMMER til CPH MARATHON 2016 ER

* Mette Iversen
* Dan René Thorup

Kæmpe stort tillykke til jer begge to:-) I må meget gerne skrive et par linjer på Facebook-opslaget her, om jeres erfaring med maratonløb og målsætningen til Copenhagen. Så vil jeg på bloggen følge jer i de mange måneder op til løbet og lave et par interviews med jer.

Sidste års vindere var Thomas Underbjerg Olesen og Mette Katrine Wallin. Begge gennemførte maratonløbet i flot stil og jeg fulgte dem begge, og stillede dem en masse seriøse og useriøse spørgsmål, som jeg delte her på bloggen.

Send mig gerne en mail med fulde navn, mailadresse, fødselsdato og forventet sluttid, så vil I blive kontaktet direkte af Sparta. RunForFun@JulieCarl.dk.

Ligesom i bankospil, skal der være sidegevinster, så derfor er der får 2 heldige af jer, der vinder et par fede løbestrømper fra Kaiser Sport.

* Michael Frank
* Marianne Gram-Hansen

Screen Shot 2015-11-07 at 16.29.23

Tillykke med lækre strømper 🙂 Send mig meget gerne en mail med navn, adresse og størrelse. Og om du ønsker strømperne i sort eller hvid. Til RunForFun@JulieCarl.dk

Som de gode tabere I andre er, så giv gerne vinderne en lykønskende kommentar med på vejen:-)