Godmorgen til alle jer seje piger/tøser/ladies/kvinder/damer

Jeg har fået mine 2 søde – og ALTID artige børn, Anna og Vitus, til at trække 2 vindere op af løbehuen. Og der er hele 50 løbeglade kvinder der har deltaget og skrevet hvem de helst vil løbe Københavns Kvindeløb med.

Vinderne er:
Tanya Arp Regnersgaard og Heidi Arp-Nielsen. Det ser ud til, at I skal på en søsterløbetur 🙂

Stort tillykke til jer! Jeg håber at I får et fantastisk løb, og at I bruger månederne her, til at komme i jeres livs form. Måske I er det allerede. Jeg kontakter jer direkte. Og så glæder jeg mig til at vi ses til juni. Vi kunne jo snuppe opvarmningen sammen?

Jeg vil nødig stemples for at være kønsdiskriminerende, så til alle andre inkl. det modsatte køn, så husk at jeg til og med den 5. februar også har en lodtrækning på Facebook om 2 startnumre til Nykredit Copenhagen Marathon 2015.

——————————————————————————–
På mandag lægger jeg “DEL 2” på bloggen om pulstræning
. Der vil jeg komme med praktik om selve træningen med puls, og hvordan du også kan træne i de rigtige zoner uden brug af pulsur, øremåler, hjertekardiogram og andet gejl, for at fornemme om du ligger i den rigtige zone under træningen. Fx. er det umuligt at holde farten op ad Himmelbjerget, selvom der måske står i din plan at du skal spurte de næste 100 meter i et bestemt tempo . Men hvad gør du så? You´ll see 🙂

——————————————————————————-
Nu på lørdag kl. 9.00, har jeg arrangeret den månedlige Fællestræning ved Utterslev Mose, hvor alle er velkommen. Tilmelding via Facebook eller runforfun@juliecarl.dk

Brønshøj-Husum Avisen var så flinke at putte det i sportssektionen, så jeg håber at der også kommer en masse lokale kendte og ukendte ansigter.  Jeg indrømmer, at det kniber med at stille skarpt på det udsnit fra avisen jeg så fingerfærdigt har lavet, så er du nysgerrig kan du også finde det her.

lokalavisen