Lige så smuk, hvid og romantisk vinteren er – ligeså brun, smattet og klam er den også. Og selvom jeg er uddannet indenfor den positive psykologis verden, kan jeg godt sige “f.u.c.k” og give den fingeren.

For hvad skete der lige i lørdags? Det startede jo egentlig meget godt om eftermiddagen. “Unger – kom og se. Det vælter ned med slud, som desværre smelter når det lander. Til jul kan vi komme ud at kælke!”
Til om aftenen, hvor det var børnene der jublede ” Mor, der ligger en halv meter sne. Vi skal lege i haven”. Ud i haven med os i det hyggelige vintertøj. Ind igen for at tage regntøj ud over. En time efter frosne og våde over hele kroppen, med røde vinterkinder. Jeg tænkte “HYGGELIGT! Men godt det er smeltet til i morgen, hvor jeg skal løbe FrostCup”.

Ak nej. Da jeg vågnede søndag morgen, og kom til at tjekke mine mails som det første, så var FrostCup aflyst. Politiets ordre grundet ufremkommelige veje. Det var der ikke andre end vejret der kunne gøre for, så jeg gad ikke engang at blive ærgerlig over det.

Bevares, jeg har løbet stort set alle dage uden døre siden, trods isslag og muddersuppe. Jeg er ikke skvattet endnu og føler mig pænt viking-agtig. Når det så er sagt, så er der lang tid til marts lige nu.

Jeg har overvejet atter at melde mig i fitnesscenter, selvom jeg hvert forår melder mig ud og sværger, at jeg aldrig melder mig ind igen. Men så skete miraklet forleden, at en flink kollega i Nordea fortalte mig, at der rent faktisk er træningsfaciliteter i kælderen under hovedbygningen. Så den har jeg nu besøgt og jeg er vildt glad for at muligheden er tilstede.

Rummet er småt, men der er lige præcis, hvad man skal bruge.
vaegte

Jeg vil bruge det som alternativ træning hen over vinteren, hvis jeg ikke kan løbe optimalt grundet mørke eller møgvejr. Det gode er at jeg kan kombinere løbet, med lidt mere styrkebaseret træning. Squat, som du ser nedenfor er samtidig den allerbedste træning til en god skovskider stilling. For offentlige toiletter er selvfølgelig aflåst om vinteren, hvor vi løbere ikke skider.

skovskideren

Løbebånd, vægtstang, maskiner med noget trækværk, samt mave- og rygbænke. Alt sammen på 15 kvm. Men det li´meget. Jeg er taknemmelig for det.

alternativtraening

Fortæl gerne hvad du gør her i det kolde mørke vejr?

loebebaand