Ladies and gentlemen! Så er det dagen, hvor jeg sætter 2 startnumre på højkant til årets brag af et løb:

“Nykredit Copenhagen Marathon 2015”.

Løbet afholdes den 24. maj og går traditionen tro gennem Københavns smukke gader og stræder.
(Startnummeret har en værdi af 620 kr. og kan ikke omveksles).

Jeg selv har aldrig løbet et maraton og har heller ikke ambitionen endnu, men jeg tager hatten af for jer, der løber de lange løb og som stiller jer selv den udfordring. Uanset om det er første eller 50. gang. Jeg kan dog garantere, at jeg står klar op hepper på Dronning Louises Bro, hvor NBRO Running altid fyrer den vilde konfetti-kanon af, og hvor man kan mærke bassen i asfalten.

Flyver 1_1

Et maraton er en kæmpe præstation, og kræver lang tids forberedelse. Men alle kan være med i lodtrækningen her, og skulle du være én af de heldige vindere, så kan du sagtens forære startnummeret væk til en anden løber. Du kan kun deltage én gang.

For at deltage i lodtrækningen, skal du under indlægget på Facebook, skrive en kommentar, med hvor mange gange du har deltaget i et maraton og hvad din bedste tid har været. (Har du ikke løbet maraton, så skriv hvad din længste distance har været og hvor hurtigt du løb den) 🙂 Vinderen offentliggøres i blogindlægget fredag d. 6. februar og du kan derfor deltage til og med den 5. februar.

Du er velkommen til at dele mit Facebook-opslag, så andre af dine venner kan være med i konkurrencen. Af hjertet tak.

Husk at jeg næste lørdag den 31. januar kl. 9, afholder min gratis “Fællestræning i Utterslev Mose”. Vi løber 5 og 9,5 km, og laver fælles opvarmning. Mødestedet er nedenfor Mosehuset på Mosesvinget 3, 2400 København NV. Husk tilmelding via Facebook begivenheden. Jeg har hjælpetræner med, da jeg ikke kan splitte mit legeme i to.

Hvis du liker min Facebook-side, vil du automatisk få en notifikation, når der er nyt blog-indlæg eller jeg lægger “ny begivenhed” på siden.

Søndag løber jeg det fjerde og næstsidste løb i Frost Cup, som denne gang foregår i meget kuperet terræn i Værløse. Jeg håber på sne og smattet underlag, så jeg snart kan få mere gang i mine nye trailsko. Jeg har vundet de første 3 løb i min gruppe, og håber på en god placering igen. Trailløb er jeg dog ikke erfaren i, så det bliver spændende med en ny udfordring.

Rigtig god weekend 🙂

Julie