Som en anden kronhjort i brunst, plejer jeg også at stampe i jorden og pruste løs i Dyrehaven den første søndag i oktober hvert år!
I år er ingen undtagelse og der er det tilmed Eremitageløbets 50 års jubilæum. Vi har faktisk udskudt en ferie til Grækenland et par dage, så jeg kunne deltage i løbet, som ligger i toppen af min egen favoritliste.

Som ethvert andet løb, er der ting som skal forberedes for at få den bedst mulige oplevelse ud af det, og derfor har jeg delt mine Eremitageløbserfaringer i en artikel skrevet til Magasinet SportLink, som udkom her i august. Artiklen er specielt til dig, der ikke har løbet i Dyrehaven før, eller som på en eller anden måde altid står i toiletkøen, når startskuddet går 😉

Læs artiklen her: Mine bedste råd op til Eremitageløbet

Nyd weekenden derude!
Julie

Ps. Jeg har stadig 2 løbepakker for en løbepakkes pris, hvis man er to der træner sammen. Læs mere her