Jeg havde en pudsig oplevelse i går, ovenpå en skøn 9 km. tur, med en af mine løbende kunder. Vi løb i øsende regnvejr, men det betyder jo ikke en s… pind, når man er i godt selskab. Turen forløb fint og vi trænede vejrtrækning med næsen og højere kandence (skridt pr. minut). Jeg havde det helt fint ovenpå turen, sagde farvel til min løbemakker og gik indenfor. Mit Garmin Forerunner 620 kan måle alt mellem himmel og jord, og jeg studsede derfor over, at uret mente, at jeg skulle restituere hele 42 timer ovenpå den tur. Det plejer at skyldes konkurrence eller sygdom. Og ingen af delene var tilfældet.

To timer efter begyndte jeg at få ondt i halsen, feberfornemmelse i kroppen og lidt ru stemme. I dag er jeg tavs som graven! Kan stort set ikke sige et ord. Blot en anden vinkel og en smart måde at bruge sine gadgets på, når kropsfornemmelsen svigter midt i travlhed og iver…..

Så nu har jeg klappet Mac´en op, mens jeg nyder en kop ingefær te – og folk omkring mig den larmende tavshed 🙂

Skal træne intervaller med et par hurtige herrer i aften, så jeg tror, jeg cykler ved siden af og pifter i en fløjte i stedet. Ellers risikerer de ét langt interval uden stop!