Emnerne presser sig på, og det kan let blive til skrivemylder. Men så er det godt, at jeg kun er programmeret til 2-fingersystemet på tastaturet. Jeg har meget på hjerte, så det bliver et blogindlæg i flere kategorier.

Jeg har ikke været aktiv på selve bloggen siden sidst i juni, men til gengæld været flittig på både de sociale medier og løbestierne. Men jeg vil lige opsummere lidt her:

Intro til nye læsere
Til nye læsere her på bloggen, vil jeg sige velkommen til!

Du kan forvente en blog, der handler meget om løb, og lidt om en masse andet, der relaterer sig til løb. Det er en personlig blog, hvor jeg tager forskellige emner op, samt deler små og store oplevelser. Alt sammen noget, der gerne skulle resultere i, at du føler dig underholdt, informeret, inspireret eller ligefrem klogere på det at være løber.

Jeg udlodder jævnligt startnumre til Spartas mange løb, fortæller om løbeudstyr, tester gadgets og andre fede ting, som jeg selv synes lyder helt uundværligt.

IMG_6186

Jeg er Team Kaiser Sport atlet, og løber for Danmarks bedste løbecenter Kaiser Sport & Ortopædi som også har sikret mig sponsorat af Gore Running Wear, Brooks og Zeblas produkter til sportsvask. Når jeg løber for Team Kaiser Sport, stiller jeg op i en masse løb hvert år. Jeg er uafhængig af klub, og træner mest for mig selv eller med andre i mit løbenetværk. Desuden laver jeg personlig træning og træner virksomheder, som vil straffe deres medarbejdere med løbetræning!

Udover at blogge her på siden, og at være aktiv på Instagram og Facebook på juliecarl.dk, så er jeg freelance skribent og skriver artikler om løb/positiv psykologi/Motivation/vejrtrækningsteknikker til LøbeMagasinet og Magasinet SportLink, samt flere andre.

For at læse mere om hvem jeg er, kan du følge linket HER.

Siden sidst
En ellers afslappende tur til klippeøen her i sommer, endte i en pludselig tilmelding til Etape Bornholm, hvor jeg sammen med over 2000 andre tonsede øen rundt, og forbrændte hvad der svarer til 10 af de største Krølle Bølle is. Udover et mega fedt løb, blev det til en samlet 18. plads blandt kvinderne, let skinnebensbetændelse og en efterfølgende uge, hvor løb var det sidste i verden jeg gad at høre om. Jeg var nok det, man kan kalde kortvarigt udbrændt, men er 100% tilbage på sporet nu, og med mere løbegejst end aldrig. Når man til løb som Etape Bornholm og andre nymodens etapeløb, skal sætte sig op til at yde sit bedste 5 aftener i træk, så kan det være svært at bevare gejsten i dagene efter løbet. Jeg overvejede ligefrem, om jeg nogensinde gad at løbe stærkt igen, eller om min tid var kommet til næste fase, som hedder at ‘nyde at løbe’. Men det fik en uges restitution lavet om på, og jeg vil hellere end gerne slå ALLE mine rekorder – og det skal helst være i 2016.

Jeg løb for Team Syd Øst for Paradis. Kommer du forbi Svaneke og Hullehavn, så smut lige ned og nyd en iskold ginger beer på verdens hyggeligste strandbar med udsigt direkte til Østersøen:-)

sydost

Jeg havde egentlig ikke regnet med at stille op i løbet, så Team Kaiser Sports hold var for længst på besat. De fik en flot 2. plads.

Før Etapen deltog jeg i Nexø Gadeløb 5 km og blev nr. 2 i tiden 19.29. Nr. 1 var ingen mindre en OL deltager Anna Holm Baumeister. Da jeg opdagede Anna inden starten skulle gå, gav jeg hende en kærlig mavepuster, og spurgte hva´ fanden hun lavede der! Jeg kunne godt regne ud, at der skulle mirakler til, for at vinde over hende, og jeg syntes det var unfair at spænde ben for hende lige inden OL!

Her til aften har Anna udtalt sig til TV2 Bornholm direkte fra Rio. Du kan se udsendelsen her.

Fil 10-08-2016 18.55.46

 

Efterårets mål
Der er masser af løb at vælge imellem, men jeg har sat mig fast på følgende løb for resten af året. Dem jeg fremhæver har mit primære fokus:

BMW Havneløbet 5 km – torsdag 18. august
DHL Stafetten/Team Kaiser Sport – mandag den 29. august
Copenhagen Half Marathon – Søndag den 18. september
I Form Hjerteløb 5 km – Søndag den 2. oktober
Eremitageløbet 13,3 km – Søndag den 9. oktober
Frost Cupalle 5 løb over vinteren

Mine aktuelle rekorder er følgende:

  • VM i Halvmarathon 31.marts 2014: 1:30:45
  • Mini Havneløb 14. august 2014: 5 km. på 19:05
  • Marathontestløb 10 km 2016: 40:56 min.
  • Eremitageløbet 13,3 km. 4. oktober 2015: 55.40 min.

Det er med en smule nerver, at jeg stiller til start til Havneløbet på næste torsdag, da det er til dette løb, at jeg har haft mit hurtigste 5 km løb til dato. Og det er 2 år og 2 kilo siden. Jeg håber at de 2 års ekstra træning opvejer de 2 x 12,5 sekunder, man statistisk mister på 5 km, ved at øge vægten med 2 kilo 😉 Måske lyder det som en bagatel, og de fleste siger også at det er pænt at jeg har taget lidt på. Men som løber med konkrete mål, er det faktisk en smule irriterende.

havneløbet14

Filmoptagelse til Havneløbet
I forbindelse med Havneløbet, skal jeg samtidig deltage i en indspilning af en reklamefilm for Sennheiser, både før, under og efter løbet. Jeg vil prøve at styre nerverne, klemme ballerne sammen og samtidig se afslappet ud, når jeg prøver at slå min rekord, mens de filmer. Håber jeg kan multitaske!

Copenhagen Running Festival /Danish Running Award Show
Som et nyt dansk initiativ, er der netop nu CphRunFest. Festivalen ‘løber’ fra 4. til 18. august og ambitionen er at sætte løb i fokus. Gennem workshops, motionsløb, events og anerkendelse af ildsjæle, ideer og visioner, vil holdet bag CphRunFest, skabe et dansk tilbagevendende løbeevent i hjertet af København.

I morgen aften deltager jeg i Danish Running Award Show, hvor både mine sponsorer Kaiser Sport, Zebla og Brooks er nominerede! Det foregår ude på Refshaleøen i ‘Mikkeller Barrel Room’. Burde man tage cyklen?

Meningsmåling
Jeg synes, at det kunne være super interessant, at finde ud af hvilke emner der fænger mest her på bloggen, og derfor vil jeg snart lave en meningsmåling, så jeg kan se hvad du finder mest interessant. Håber du har lyst til at bidrage med en kommentar, når jeg laver opslaget!

OL i Rio
Som alle andre, nyder jeg også at se OL i tv. Har ellers forsøgt at vinde adskillige konkurrencer, hvor præmien var en tur til Rio, men uden held. Ikke engang Änglamarks konkurrence om en OL-snackpakke vandt jeg. Så jeg må tage mig til takke med sofa og popcorn fra gryde!
Jeg har lagt nedenstående atletikudøveres program i kalenderen, så jeg ikke glemmer, at se de vigtigste løb. Jeg glæder mig mest til at se Team Kaiser Sports Abdi Ulad løbe maraton og Anna Holm Baumeister ligeså. Samt se Sara Slott og Stina Troest løbe 400 m hæk. Det bliver stort.

Fil 10-08-2016 17.59.26

Hvad mon du glæder dig mest til?

Holder her for i dag – Rigtig go´aften derude 🙂