At vågne op til et kridhvidt landskab, kalder nærmest på en tur i sneen. Så løbeturen i går morges blev udskudt nogle timer. Efter en god sneboldkamp i haven a la “Dum & Dummere 1”, indtog familien kælkebakken ved Utterslev Mose, inden den blev til mudderbad. Jeg åd solens stråler råt, og fik lyst til at blive udendørs hele dagen.

Så efter at have smidt mit arktiske kælkebakkeudstyr, hoppede jeg i det mere lette vinterløbetøj.

Det betød heldigvis ikke at jeg blev kold. For er der noget jeg er, så er det kuldskær. Heldigvis er mit vinterløbetøj fra Gore tyndt, blødt og varmt, og super svedabsorberende, så jeg kunne løbe de 45 minutter og føle mig godt tilpas.

Jeg havde naturligvis mine neonfarvede løbehandskerMythos 2.0 på, som er bløde og isolerende og har windstopper og blødt for, som det øvrige udstyr. De har mange reflekterende detaljer og specielt stof på pege- og tommelfinger sikrer, at man kan spurte afsted og sende smser, tage selfies og shoppe på Bootz.com på løbeturen 😉 På billedet havde jeg dog taget dem af, så man måske lige kunne spotte de lakerede røde negle, som er det eneste ved mit outfit der minder om dansk jul 🙂

Mine tights hedder “Mythos 2.0 Thermo Tights” og har en yderst behagelig inderside pga. det opkradsede bløde stof,  også når det er rigtig koldt. De har mange reflekterende detaljer, så man bliver set i mørke, og omkring knæene er de ekstra elastiske.

Under min jakke, havde jeg en tætsiddende top fra Kari Traa, og udenpå den “Mythos 2.0 Thermo Shirt” som er en vinterløbetrøje. Den bløde inderside er ligesom i tightsene med til at holde mig varm. Man kan have trøjen på under en jakke eller uden afhængig af temperaturen. Neonfarven og reflekserne er med til at man bliver set, også når det er mørkt. Hvis jeg selv skal kunne se en meter i mørket om eftermiddagen, så har jeg pandelampe på. Det er dog sjældent, at jeg løber alene i mørket, da jeg er 100% sikker på at der står en ondskabsfuld forbryder bag et træ og venter på mig.

Min jakke hedder “Mythos 2.0 Windstopper Soft Shell Jacket” og er en alsidig og meget let windstopper løbejakke. Den har en speciel dobbelt krave og ekstra beskyttelse mod kulde i ærmegabene. Herudover en masse reflekterende detaljer. I dag passede det mig helt fint med begge lag, men en almindelig langærmet uldfætter, ville have været fint til at holde varmen. 0 grader er jo ikke SÅ koldt trods alt.

Huen er gået hen og blevet min yndlingsbeklædning for tiden, og den hedder Mythos Soft shell Beany.
De fleste af jer ved godt at jeg er sponsoreret af Gore, men jeg var vild med tøjet i forvejen, og er om muligt endnu mere begejstret nu.

Det hele fåes naturligvis til mænd også, omend med en lidt anden pasform. Huen med hestehalehul kan selvfølgelig bruges af alle, der har lange lokker.

Apropos lokker, så var selveste “Christopher” en tur til julegudstjeneste i Brønshøj Kirke juleaften. Ulalaaa – Brønshøj er STEDET siger jeg til jer 🙂