Og SÅ blev det koldt derude! Endelig blev det tid til at hoppe i mit andet nye varme sæt tøj fra Gore.

Jeg synes egentlig at det er ret smart, at jeg ikke længere behøver at lave en ultra lavtsiddende hestehale, eller at benytte mig af en badehættelignende hue med hestehale-hul, når jeg vil have varmet flyveørerne. Næeh, fidusen ved den her hue er, at den snøres til foroven, rundt om hestehalen, så man rent faktisk ser feminin ud 🙂

Jeg kunne godt lige have taget et selfie forfra også, men grundet min beslutning om ikke at spise sukker frem til 22. december, så indtog jeg i biografen i lørdags en stor popcorn og derefter 3 liter vand, som tilsyneladende er blevet i min krop. Jeg aner ikke hvordan photoshop fungerer! Need I say more?

Har fået løbet et par skønne ture her i weekenden. Lørdag stod den på alle moserne rundt i frisk vind og en chillfaktor på -50 grader, men med god indre varme, og søndag morgen kl. 9 afholdt jeg “Gratis fællestræning for alle” ved mosen, som var på knap 6 km. Det var super hyggeligt!

Næste gang jeg afholder fællestræning, bliver søndag d. 4. januar kl. 9. Det er 5-6 km i samlet flok og i et roligt tempo, og for folk både med og uden nytårsforsæt. Jeg opretter en “begivenhed” på Facebook, som man meget gerne må tilmelde sig.

Sidste chance for at deltage i min konkurrence om at vinde én times løbecoaching, testløb og 1 måneds personlig træningsplan, samt startnummer til Änglamark Nytårsløb er i morgen tirsdag. Vinderen bliver offentliggjort onsdag morgen 🙂 Klik her for at deltage. (og det gælder også dem der gerne vil lære at løbe eller har været gået i stå).

Glædelig 1. december
Julie

kugler