Der var høj sol og varme i luften, da jeg forleden skulle mødes med fotograf Stine Sophie Winckel på en p-plads nord for Kronborg i Helsingør. Det var dog ikke her der skulle skydes, så vi kørte ud i en skov i nærheden, hvor der ikke var andre lyde end fuglekvidren, fut fut fra Grisen og mine tænder der klaprede ind imellem, når vi kom ind i skyggen.

Stine

Skal du gå tur i selvsamme skov, så kig dig gerne omkring efter vores efterladenskaber. Her tænker jeg på tøj, solbriller, fotoudstyr og andet som vi to kvindfolk har smidt omkring med 🙂 Man må sige at vi indtog skoven.

Jeg fik taget en hel masse billeder i mange vinkler, med forskelligt tøj fra GORE RUNING WEAR, som Kaiser Sport & Ortopædi har sponsoreret mig. Stines tøj trænger nok til en gang rens, efter at have ligge i skovbunden og rullet rundt.

Her ser I lidt udvalgte fotos, som vil komme på min hjemmeside i nærmeste fremtid.

IMGL5906

IMGL5776

IMGL5868

IMGL5999

IMGL5824