Jeg kan godt mærke at jeg er ved at få abstinenser, da jeg ikke har deltaget i nogle løb siden Frost Cup. Det at stille op i løb giver noget andet end træningsturene. Jeg gennemlever hele scenariet fra spænding, kampgejst, udmattelse og velfortjent afslapning efter løbet. Det kan jeg altså godt blive lidt afhængig af 🙂 Kender du ikke det? Den afslappende fase er mindst ligeså fantastisk som selve løbet. Jeg elsker virkelig at sætte mig til et godt frokostbord med lækre sager, ovenpå et varmt karbad der får kroppen og musklerne til at slappe helt af. Jeg ved at nogle løbere lægger sig i koldt vand, da det skulle gøre noget godt for restitutionen, men hey, jeg er ikke masochist. Et skumbad kan umuligt være skidt for noget.

Nu på søndag stiller jeg op i mit første løb for Team Kaiser Sport. Det er Griseløbet, der har start ved Rundforbi Stadion i Nærum. Jeg stiller op i favoritdistancen 5 km. Man kan også tilmelde sig 10 km eller halvmaraton og jeg ved at der stadig er startnumre.

highfive

Det betyder, at der atter er gang i den røde djævledrik: Rødbedeshots. Om der er noget om snakken med, at man bliver mere udholden grundet nitratindholdet, ved jeg ikke med sikkerhed, men om ikke andet så tror jeg på placebo-effekten.

Hvis du ikke kan lide smagen af rødbede, så kyl en kæmpe rod ingefær i saftpresseren og tilsæt det i rødebedesaften. Så tager ingefæren ligesom over. Jeg tog engang en stor frisk chili og puttede med i blandingen. Men pas på med det, for det kan godt være lidt krads for maven. Særligt dagen efter!

beetroot