På Instagram, fik jeg i november stillet en opgave, a la et moderne kædebrev, (men uden at indblande Postnord eller GLS) –  af løbeblogger Camilla Christensen (@bearunner), om at beskrive, hvilke 4 løbeoplevelser, der har betydet noget særligt for mig i årets løb. Den opgave tog jeg selvfølgelig til mig (fordi jeg ikke kunne smide konvolutten i skralderen og lade som om jeg aldrig havde set den), fordi jeg synes, at det var en sjov opgave 🙂

Det var sværere at vælge, end jeg troede. Jeg har stillet til start 20 gange, vundet de 6, blevet nummer 2 fire gange og slået personlig rekord 3 gange. Så på den front, har det været et rigtig godt løbeår 🏃🏽‍♀️ Men jeg vil gerne fremhæve følgende 4 løb, der har brændt sig mest fast:

1. Frost Cup afholdt af 5 forskellige atletikklubber over vinteren. Der er nu en særlig charme over at alle deltagerne møder op søndag morgen, og er ved at fryse en vis legemsdel af gang på gang. Samtidig holder løbet både motivation og røvballer højt i hele vinterhalvåret😂 På den måde er der ikke noget vinter-hi her! At jeg vandt hele cuppen for andet år i træk, trækker også stemningen lidt ekstra i vejret. I denne sæson af Frost Cup der lige er startet, ligger jeg pt. på en delt 1. plads, og det har givet mig blod på tanden til at give den en skalle denne vinter også.

2. Det lokale ‘Moseløbet i Brønshøj i maj måned, hvor en stor del af min familie enten deltager hvert år, eller kommer forbi med rollator/stok og hepper 🙌🏼 Jeg vandt 5 km for kvinder for 3. år i træk i tiden 19.11, som er min bedste i år. Der er altid stemning og fest, så kom da endelig med til maj!

3. Etape Bornholm, som jeg deltog i for anden gang, er det hårdeste og mest nedslidende løb til dato. Og samtidig det flotteste løb i de smukkeste og mest varierede rammer og fyldt med sommerglade mennesker. En drøm for enhver løber, hvis man er indstillet på at være meget lidt tilstede på ferie med de øvrige familiemedlemmer 😉 Jeg blev nummer 8 i min aldersklasse og mit team blev nummer 4 samlet 😄 Der er en særlig stemning over den slags løb, og hele øen summer i uge 30.

4. Mit kvindeteam fra Kaiser Sport vandt DHL stafetten i hele det danske kongerige i år, og det er jeg super stolt af🎉 Jeg er også stolt over, at være på holdet med nogle af Danmarks bedste løbere i det hele taget, og Kaiser Sports all over succes skinner igennem, uanset hvor jeg ser hen.

Jeg har lyst til at nævne Eremitageløbet også, men så har jeg overtrådt reglerne!

Efter at have tænkt og skrevet ned, gik det op for mig, at samtlige af løbene omhandler fællesskab. Jeg, som ellers er bidt af konkurrencegenet, sætter faktisk størst pris på at være en del noget større. Så mon ikke 2017, bliver året, hvor jeg melder mig ind i en klub, et løbefællesskab eller kaster mig over noget trailløb, hvor vi som en flok vildt fræser rundt i ‘det blå spor’ i Dyrehaven sammen? Det lyder tiltalende.

For 2017, har jeg nedfældet de løb, som jeg allerede nu har planer om at deltage i:
Änglamark Nytårsløbet 5 km.
Frost Cup 3. afdeling Utterslev 5 km
Nike Marathon Test 10 km
Frost Cup 4. afdeling Kongeetapen 5 km
Frost Cup 5. afdeling Lyngby 5 km
BT Halvmarathon
Degnemoseløbet
BMW Cityløbet 5 km
Moseløbet 5 km (Brønshøj)
Cph Womens 5 km
BMW Strandparkløbet 5 km
Nexø Gadeløb 5 km
Etape Bornholm (usikker)
BMW Havneløb 5 km
Mikkeller Aftenløb 5 km
Kastelløbet 5 km
DHL Team Kaiser Sport
Cph Half Marathon
I Form Hjerteløbet 5 km
Eremitageløbet
Frostcup 2017/2018

Plus flere af kvindeløbene i årets løb.

Så er der ligesom styr på den sæson. Mit træningsfokus for 2017, er at slå rekord på 5 km, da det efterhånden er 2 år siden jeg løb min bedste tid på 19.05. Kommer jeg under 19.00 på 5 km, er lykken gjort 😉 For at få det til at ske, vil jeg træne mere målrettet til 5 km løb, fremfor at skyde med spredehagl, som jeg ellers har haft lidt tendens til.

Skal du have inspiration til dine egne løb i år, kan du se hele molevitten i DK her:
Motionsløb.dk

Jeg vil samtidig gerne takke alle jer, der er med til at holde mig til ilden med opmuntrende kommentarer og interesse, når jeg deler mine blogindlæg, eller lægger noget på Instagram og Facebook 🙂
Jeg elsker jer fucking alle sammen…hahahahaha!

(Fotos i toppen af Stine Sophie Winckel)
————————————————————–
Du kan stadig nå at deltage i min adventskonkurrence om det trådløse headset fra MIIEGO ‘AL3+ Freedom’ + sidegevinster, som er de lækre bolcher ‘Drops’.  Se konkurrencen på Facebook